fbpx

08/02 2021 | Vi tager på Messe – Skal du med?

IMG 20200220 183850 Scaled 1024x768 (1)

Skandinaviens største feriemesse – Ferie For Alle er i år gået online.
Du kan derfor stadig lade feriedrømmene spire og finde inspiration til dine kommende ferier, for med feriemessens nye onlinekoncept omdannes www.ferieforalle.dk til et inspirerende ferieunivers med online messetilbud, lærerige webinarer, rejseforedrag, præsentationer og meget mere.

Traditionen tro deltager VisitKerteminde på feriemessen Ferie For Alle, der afholdes i Messe Center Herning i slut-februar.

Her sættes der fokus på ferieoplevelser i- og omkring Kerteminde Haven ved Havet. Men i år bliver det i en helt ny udgave, da feriemessen afholdes digitalt. Det betyder at man hjemme fra sin stue, kan møde alle de spændende og ikke mindst indbydende oplevelser såvel i Danmark som i udlandet, som man ellers kunne have mødt i de store haller i Herning.

Hos VisitKerteminde arbejdes der på højtryk med at gøre sig klar til den virtuelle messe. Der er ekstra mange nyheder på tegnebrættet, når man i 2021 og fremover vil gæste Kerteminde Kommune og allerede på messen vil sløret blive løftet for nogle af disse.

Blandt andet har VisitKerteminde arbejdet hårdt på at gå digitalt og dermed være på forkant med Coronaens fysiske begrænsninger, hvis disse fortsætter fremover. Det er derfor også med store forventninger og sommerfugle i maven, at man hos VisitKerteminde glæder sig til at præsentere det helt nye online inspirationsunivers, som i højere grad møder nutidens krav om bæredygtighed og grøn omstilling, og som vigtigst af alt: er 100 procent opdateret og tilgængeligt hele døgnet, – lige til at hente frem på telefonen i lommen eller på sin mobile enhed. Inspirationsmagasinet kan også langt mere end det trykte magasin.

Prøv for eksempel at tage en virtuel tur på en af de mange videoer hvor man får en helt unik oplevelse af at være tilstede, – hjemmefra stuen.
Der findes naturligvis fortsat den lille tryksag som også har fået et løft. Nu med masser af QR koder og en rigtig lille appetitvækker – men vi vil jo helst gå den bæredygtige vej.

Det er gratis at deltage i Ferie For Alle Online, som løber af stablen på www.ferieforalle.dk fra 19. februar til 28. februar 2021.