fbpx

10/02 2021 | Crowdfunding i Landdistrikterne

Egeg 1024x515

I landdistrikterne er der en stærk tradition for at gå sammen og bakke op om lokale initiativer.

Det potentiale, hvor investeringsbehov og investeringslyst går hånd i hånd, har projektpartnerne – Landdistrikternes Fællesråd, Dansk Iværksætter Forening og Dansk Industri – en fælles ambition om at forløse i tæt samarbejde med lokale iværksættere, lokale vækst- og erhvervsmiljøer samt politikere med interesse for at initiere vækst i landdistrikterne.

Med projektet ”Crowdfunding i landdistrikterne” vil projektpartnerne være med til at vise vejen for nye finansieringsmuligheder, så iværksættere og nyetablerede virksomheder kan realisere deres forretningsidéer og indfri deres ambitioner.

Intet crowdfunding uden virksomheder at finansiere – derfor leder partnerne efter de iværksættere og små virksomheder, der med gratis vejledning og support fra et ekspertnetværk, er interesserede i at være en del af projektet. De udvalgte virksomheder vil blive promoveret nationalt og lokalt på en lang række af forskellige kanaler.
Projektet er målrettet virksomheder uden for landets fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Har du en god idé, og kunne du tænke dig at være med i projektet, kan du indstille en virksomhed til programmet. Klik herunder for at læse mere samt for at tilmelde virksomheden: