fbpx

Afholdt arrangement

3 genveje til succes

Temamødet er målrettet virksomhedsledere og iværksættere i Nyborg og Kerteminde kommune.
Denne gang er der fokus på online salg og markedsføring, muligheder for økonomisk støtte til nye projekter i din virksomhed samt hvordan din virksomhed positivt kommer i mediernes søgelys.

Kl. 15.00

KL. 15.10 Velkomst

Bliv klogere på finansieringsmuligheder
Indlæg ved Forretningsudvikler Lenna Broberg fra Erhvervshus Fyn. Har du tanker om at udvikle en ny løsning, et nyt produkt, eller vil du gerne digitalisere din virksomhed i større grad? Så er der forskellige offentlige puljer og projekter, der tilbyder støtte til dine indsatser.
Lenna gennemgår mulighederne for hvad der skal til for at få del i støtten.

Kl. 16.00 Sådan får du kunder på nettet

Indlæg ved Trolle, der ejer firmaet Trolle Reklame. Trolle startede virksomhed lige midt i finanskrisen og har arbejdet sig op til at være en skattet leverandør og samarbejdspartner til mange danske virksomheder og butikker der er vokset på nettet. Trolle vil gennemgå flere spændende cases, hvor mindre virksomheder er gået fra absolut ingenting til givtige forretninger – via online markedsføring,

Kl. 16.45 Sådan får du omtale i medierne

Indlæg ved Kasper Riggelsen, lokalredaktør ved Jysk Fynske Medier i Nyborg. Fyens Stiftstidende har op mod 80.000 daglige læsere. Samtidig leveres Lokalavisen Nyborg ud til godt 17.000 husstande hver uge. Der er god mulighed for at nå ud til rigtig mange mennesker gennem omtale i de lokale medier. Men hvad afgør om noget er en god historie eller ej? Hvad kan den enkelte virksomhed gøre for at kommen i betragtning? Kasper Riggelsen giver sit bud og løfter sløret for nye journalistiske initiativer.

Kl. 17.30 Opsamling og afslutning

Tilmelding:
Send en mail til dfr@etkerteminde.dk inden d. 11. maj 2020 og oplys navn, firma, mobil nr. samt mailadresse.
Arrangementet er GRATIS, men ved afbud senere end 24 timer før eller udeblivelse, fakturerer vi et ”no show gebyr” på kr. 150,-

Temamøde – torsdag den 14. maj kl. 15-18
Nyborg Rådhus
Torvet 1, 5800 Nyborg
(Kantinen på 2. sal.)