fbpx

60 virksomheder stiller skarpt på erhvervsvenlighed med os

Peter Zinck Intro Sal

Omkring 60 repræsentanter for virksomheder i hele Kerteminde Kommune mødtes torsdag aften i smukke omgivelser på Stutteri Ask. Her havde Erhverv & Turisme i Kerteminde i samarbejde med Kerteminde Erhvervsforening inviteret til workshops om, hvordan vi forbedrer erhvervsvenligheden i kommunen.

Bestyrelsesformand for Erhverv & Turisme i Kerteminde Peter Zinck fortæller:

”Vi kan rykke os meget på erhvervsvenligheden, hvis vi vil. Der er mange skridt, der kan og skal tages, og det er vigtigt, at vi samarbejder og taler sammen om, hvordan vi kommer derhen. I fællesskab skal vi, virksomheder og kommune effektivt løse de problemer og udfordringer, som der altid vil være. Vi skal også altid huske at glædes over og fortælle om alle succeshistorierne. Vi mennesker glemmer tit alle succeserne.”

Input fra de deltagende virksomheder bliver nu brugt til at beslutte, hvordan virksomhederne bedst understøttes fremadrettet.

Kerteminde Erhvervsforening holdt også generalforsamling, hvor de valgte en ny, kompetent formand og bestyrelse. Hele Erhverv & Turisme i Kerteminde ser nu frem til godt samarbejde med ny formand Marianne Eriksen, direktør for nef Fonden, ny næstformand Per Rasmussen, bestyrelsesformand for Rynkeby Maskinfabrik, og ny suppleant Claus Udengaard Thomsen, adm. direktør hos Kverneland Group, samt resten af bestyrelsen. Også tak for en flot indsats og godt samarbejde til tidligere formand Klavs Kamuk, der har valgt at træde af, da han ønsker at prioritere andre områder.

”Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet i bestyrelsen for erhvervsforeningen. Min første opgave bliver nu i endnu højere grad at samle erhvervslivet, så vi får én samlet stemme og er enige om, hvad der er vigtigt for erhvervsdrivende i kommunen. Det er helt nødvendigt for, at vi kan lykkes med vores ambitiøse mål om at opnå en ensartet, høj erhvervsservice og derigennem forbedre erhvervsvenligheden i hele kommunen,” siger Marianne Eriksen.

Læs pressemeddelelsen fra Kerteminde Erhvervsforening her https://kertemindeerhvervsforening.dk/ny-formand-for-kerteminde-erhvervsforening-vil-samle-erhvervslivet/

MERE INFO

  • Formand for bestyrelsen hos Erhverv & Turisme i Kerteminde Peter Zinck: pz@hermanzinck.dk eller 28 11 15 35
  • Formand for Kerteminde Erhvervsforening Marianne Eriksen: me@nef.dk eller 2025 5755
  • Kommunikations- og marketingmanager hos Erhverv & Turisme i Kerteminde Sabrina Maria Nothlev Sørensen: smns@etkerteminde.dk eller 2218 5704

Foto-kreditering: Sabrina Maria Nothlev Sørensen