fbpx

Afholdt arrangement

Det Grønne Netværk mødes for første gang

Det grønne Netværk mødes for første gang torsdag d. 12. august 2021 kl. 08.00 – 10.00.

Vi glæder os til at starte arbejdet og vidensdelingen om bæredygtighed og grøn omstilling op.

I den forbindelse kan vi nu løfte sløret for programmet, som ser således ud:

Program

08.00 – Velkomst og introduktion v/ Nicki Bjerrum, Erhvervschef hos ETKerteminde.

08.10 – Kort præsentation af deltagerne indbyrdes.

08.20 – Virkeligheden, der tæller v/ Henrik Brunsø, CEO hos Lacuna.

08.25 – Fra Klimamål til Klimahandling – Pejlemærker i den grønne omstilling v/ Johannes Thuesen, projektleder hos Kerteminde Kommune.

08.50 – Netværksdeltagerne: Mål, erfaringer og udfordringer i den grønne omstilling. Gensidig inspiration til strategiske og praktiske virkemidler.

09.35 – Ønsker til struktur og temaer for kommende netværksmøder i Det Grønne Netværk.

09.50 – Opsamling og Afrunding.

10.00 – Mødet slutter.

FAKTA

Brug Energien i et Grønnere Netværk

ETKerteminde vil i samarbejde med Kerteminde Kommune forsøge at blive klogere på den ekspertviden, der ligger hos virksomhederne i arbejdet med grøn omstilling i Kerteminde Kommune.

Deltag i det grønne netværk og bliv inspireret af eksperter, ildsjæle og folk, som brænder for den grønne omstilling og bæredygtighed, og som vil arbejde seriøst og målrettet med at gøre den grønne omstilling til en del af virksomhedens strategi.

Kom godt i gang

Meld dig til gruppen af ambitiøse grønne ildsjæle og eksperter som vil bruge energien på en grønnere verden og en rentabel forretning. 

Fra ETKerteminde vil det være erhvervschef Nicki Bjerrum, som faciliterer. Derudover deltager Johannes Thuesen, projektleder hos Kerteminde Kommune for DK2020 Klima og Bæredygtighed.

Vil du være med?

Du kan stadig tilmelde dig netværket og deltage i det første møde. Benyt blot formularen her på siden, eller send en mail til dfr@etkerteminde.dk.