fbpx

Det nye Amazon i Kerteminde

Pexels Karolina Grabowska 5632403

Under Corona-pandemien så man, at flere og flere virksomheder var kreative med deres online salg, når eksempelvis butikkerne ikke kunne holde åbent.
Derfor er ETKerteminde klar med et nyt, fælles tilbud til butikker og kunder.

”Vi er i gang med at udvikle en ny fælles webshop, hvor ALLE kommunens virksomheder kan sætte deres spændende produkter heriblandt lokale specialiteter til salg”, fortæller Erhvervschef Nicki Bjerrum fra ETKerteminde.

Der er tale om hjemmesiden: www.shopkerteminde.dk.

Gratis Oprettelse og Gratis Levering
På webshoppen kan virksomhederne selv oprette sine produkter og dette er helt gratis. Kunden kan således finde flere butikker, på tværs af kommunen – på en fælles platform. Det gør det nemt og overskueligt for kunden at handle lokalt – hjemme fra stuen og dermed også under Coronavenlige forhold.
Når man har fundet sine køb og betalt for disse, kan man som kunde desuden benytte sig af Click & Collect, eller levering til nærmeste Pakkeshop med Coolrunner.

”Vi sidder klar med hjælp og tilsvarende, hvis kunderne ikke har mulighed for at hente sine varer i Kerteminde, så kan ETKerteminde også hjælpe med, at varerne samles og sendes direkte til kunden.”

Målet er at få Erhvervslivet til få øjnene op for Online Salg
”Vi er stolte af at kunne bidrage med en webshop for hele kommunen. Inden året er omme håber vi på, at få aktører med fra alle egnens brancher, og vi kommer naturligvis til at slå på tromme for dette nye tiltag, både via markedsføring i egne nyhedsbreve, samt lokal annoncering i hele Kerteminde kommune,” slutter Nicki Bjerrum.

FAKTA

ETKerteminde har opbygget en webshop, som skal være udstillingsvindue og salgsplatform for kommunens mange produkter og specialiteter.

Skal din virksomhed være med?

Kontakt ETKerteminde for mere info:
Tlf.: 65 32 11 21
Mail: Kontakt@etkerteminde.dk