fbpx

Afholdt kursus

Digital markedsføring for iværksættere

På forløbet lærer du, hvordan digitale og sociale medier kan bruges til at tiltrække flere kunder og fastholde de eksisterende. Du får et godt indblik i de mest populære digitale værktøjer og en forståelse for de grundlæggende principper inden for digital markedsføring, og vil efter forløbet være i stand til at udvælge og anvende de digitale værktøjer og platforme, der er relevante for netop din virksomhed.

Tilmeld dig straks, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du har ingen eller kun begrænset viden om digital markedsføring, og du ønsker at blive hjulpet igennem det faglige indhold gennem en nede-på-jorden-undervisning, der guider dig sikkert igennem de enkelte emner, for eksempel: 

  • Den digitale kunderejse. Få flere kunder og fasthold de eksisterende.
  • Brug sociale medier til markedsføring. Facebook, instagram, LinkedIn, TikTok – hvad der er bedst for netop din virksomhed.
  • Nå din målgruppe via Google. Få styr på SEO, Google Adwords og Analytics, og kom i gang med en indholdsstrategi.
  • Få succes med e-mail-marketing. Konkrete, relevante værktøjer til en målrettet indsats.

At gå praktisk til værks giver altid den bedste fortrolighed med værktøjerne, så regn med lidt forberedelse/hjemmearbejde.

Digital markedsføring for iværksættere.
Fagligt kompetenceforløb.

Sted:
Nyborg Rådhus, Torvet 1, 5800 Nyborg.
Dato: 4 undervisningsmoduler mellem d. 26/10 og d. 16/11.

26. oktober kl. 15-19
02. november kl. 15-19
09. november kl. 15-19
16. november kl. 15-19

 

Covid-19 retningslinjer: Der er ikke længere krav om at fremvise et gyldigt Coronapas. Vi anbefaler dog, at alle ikke-vaccinerede lader sig teste inden deltagelsen. Bemærk, at der i enkelte tilfælde kan være særlige regler, som fremgår, når du foretager tilmelding. På forhånd tak for din forståelse.