fbpx

Er du én af vores nye turguider i Kerteminde?

Som turguide får du en vigtig rolle i at formidle de mange skatte i området omkring Kerteminde. Dine fortællinger skal gerne give turister og andre besøgende lyst til at opleve endnu mere af vores skønne område. Samtidig får du – som et vigtigt ansigt lokalt – en stor berøringsflade med de mange glade besøgende samt vores attraktioner i området.

Det er ikke en forudsætning, at du har grundigt lokalkendskab til området, da du bliver uddannet til opgaven som guide. Hvis bare du ikke kan få nok af at fortælle en god historie med smittende engagement – og er klar på at kaste dig ud i noget nyt – så lærer du nemt resten.

Er du interesseret i at blive guide – eller vil du høre mere om mulighederne – så glæder vi os til at høre fra dig. Skriv eller ring til Jane på jdc@etkerteminde.dk eller 2060 3354 så hurtigt som muligt og senest den 1. december 2023.

Som guide kommer du til at høre under Erhverv & Turisme i Kerteminde – og herunder VisitKerteminde. Vi ser meget frem til at tage godt imod dig.