fbpx

Netværk

Her kan du få et overblik over de netværk, som Erhverv & Turisme i Kerteminde administrerer. 

Netværkene er lokalt forankrede faciliterede netværk, hvor vi deler en fælles ambition om at spille hinanden bedre. Netværkene stræber efter at skabe værdi, både personligt, fagligt og forretningsmæssigt. Relationsopbygning og erfaringsdeling sker i det fortrolige arbejdsrum, som netværkene er. 

Hvert netværk mødes ca. 4 gange årligt om et fagligt emne. Møderne foregår hos de forskellige deltagere i netværket, så deltagerne på den måde kommer tættere på hinandens praksis og kan erfaringsudveksle. Så får du også bedre indsigt i de andre deltageres virksomhed og kan få inspiration med hjem.

Arbejder din virksomhed med Scope 3, CO2-beregninger og bæredygtige løsninger gennem hele værdikæden? Og er du interesseret i at videndele og inspirere andre virksomheder?  Så er Det Grønne Netværk noget for dig. Hos Det Grønne Netværk vægtes åbenhed, indsigt i komplicerede beregninger og fortrolighed.

Læs mere om Det Grønne Netværk her

Ejerledernetværket er for små, etablerede virksomheder, der ikke længere er på iværksætterstadiet, men som stadig ønsker sparring til vækst og dannelse af erhvervsrelationer. 

Her er fokus rettet mod ejerledere og deres personlige og faglige udvikling krydret med indsigt i andre virksomheder og potentielle, lokale samarbejdspartnere. 

Læs mere om ejerledernetværket her

Savner du som iværksætter sparring med andre iværksættere? Er du altid på jagt efter nye ideer, og ynder du at lade dig inspirere i andres erfaringer? Eller kunne du godt tænke dig at dykke ned i emner, der er tidskrævende for små virksomheder? 

Så kan iværksætternetværket hos Erhverv & Turisme være noget for dig. 

Driver du turismevirksomhed i Kerteminde Kommune? Så kender du den travle sommer midt på året, hvor det kan være svært at få enderne til at nå sammen! 

Men du kender måske også til oplevelsen af, at ”det kunne have været rart at vide” noget om indsatser, trends og tendenser hos dine gæster samt destinationens øvrige turismeaktører og deres produkter.

Læs mere om Turismenetværket her

Vil du vide mere? Eller vil du være med? Kontakt erhvervskonsulent Anja Svenstrup på as@etkerteminde.dk.