fbpx

03/12 2020 | Film – og Netværk – i den lokale

Billede3 E1607347418355 623x436

Onsdag d. 2. december afholdt ETKerteminde (Erhverv- og turismeservice i Kerteminde Kommune) det første af en række arrangementer der er målrettet virksomhederne i Kerteminde Kommune. Dette markerede også starten på et nyt trekløver, som fremadrettet i fællesskab skal styrke kommunens samlede indsats for erhvervslivet.

Inden resten af Danmark fik lov fik ETKerteminde en eksklusiv mulighed for at gennemføre en helt unik og særlig for-premiere på Søren Kragh-Jacobsens nye film ”Lille Sommerfugl” i Kerteminde Kino.

Filmen, der er optaget i blandt andet Nyborg, Svendborg og Kerteminde Kommune, er blevet til som en del af FilmFyn-samarbejdet, og har et stjernespækket skuespillerhold bag sig med blandt andre Karen-Lise Mynster, Mia Lyhne og Jesper Christensen.

Bobler og Smil bag Masken

Borgmester Kasper Ejsing Olesen bakkede op om opstarten med den nye organisation ved at deltage sammen med formanden for ETKerteminde Jess Aagaard. Sammen med Dorte Frandsen, nyslået direktør for ETKerteminde, og dennes glade medarbejdere stod alle klar til at byde erhvervslivets repræsentanter velkommen. Selvom der blev ikke delt kram og håndtryk ud, fyldte smil og glade stemmer alligevel hurtigt den lille biograffoyer onsdag eftermiddag.

Med et glas bobler og en goodiebag fyldt med lokale lækkerier, som der kunne dykkes ned i under filmen, kunne gæsterne derefter gå mod biografmørket, hvor Klaus Hansen, direktør for FilmFyn, fik lidt taletid inden filmen rullede over lærredet.

Det nye ord i Kerteminde: ”ETKerteminde”

Forpremieren var det første tiltag som markerer etableringen af ETKerteminde. Denne aften markerede således også starten for det nye samarbejde mellem Erhvervshus Fyn, Kerteminde Kommune og ETKerteminde.

En særlig tak

En særlig tak til Kerteminde Kino og de frivillige, samt ikke mindst direktør Klaus Hansen, FilmFyn for at muliggøre hele arrangementet.