fbpx

Afholdt arrangement

Find en ingeniørstuderende til praktik eller projekt den 2. og 7. november 2023

Nu er der chance for, at din virksomhed kan komme i direkte dialog med ingeniørstuderende på SDU i Odense og Sønderborg.

 

SDU Praktik- og Projektdag i Odense d. 2. november kl 12- 15 – Mere information og tilmelding for virksomheder her: https://event.sdu.dk/sdu-ppdayf2023

Eventen er fysisk og er målrettet ingeniørstudierne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig for virksomheder. Der er 103 stande som tildeles efter ”først-til-mølle-princippet”.

 

Student Collaboration Day Sønderborg d. 7. november kl 15 – 17 – Mere information og tilmelding for virksomheder her: https://event.sdu.dk/studentcollaborationdaysoenderborge2023

Eventen er fysisk og er målrettet alle SDU’s studerende i Sønderborg. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig for virksomheder. Der er 45 stande som tildeles efter ”først-til-mølle-princippet”

 

Som virksomhedsrepræsentant får du mulighed for at møde de kommende ingeniørpraktikanter, bachelor- og specialestuderende samt studerende på udkig efter studiejob eller andet projektsamarbejde – fx in-company project.