fbpx

Fisk, Fjord og TEMAweekend i Kerteminde

Fiskens Dag 2018

Fyns Hyggeligste Fiskekonkurrence

Med events året rundt er der altid noget at opleve i Kerteminde og den kommende weekend er ingen undtagelse. Lørdag d. 11. september er det således igen blevet tid til Fiskens Dag og dermed også den traditionelle fiskekonkurrence på Nordre Havnekaj.

Det er fjerde år i træk, at konkurrencen afholdes og man skal have fiskeheldet i orden, hvis man skal overgå konkurrencens hidtil største fisk; i 2018 blev der indleveret en fladfisk på 48 cm og over halvandet kilo.

Find mere info og billetter på www.visitkerteminde.dk.

Fjordens Dag og indvielse af ”Lindøstien”

Fjordens Dag, et af Danmarks største og ældste naturarrangementer, afholdes søndag d. 12. september og tilbyder et vælg af aktiviteter under temaerne natur, miljø, sundhed og kulturhistorie.

I Kerteminde finder aktiviteterne sted ved Boels Bro i Munkebo, og her kan man bl.a. være med til at indvi den nye vandresti, ”Lindøstien”, sejle med turbåden Kristine eller møde Fjordens Dags maskot, Ternen Teodor.

Find hele programmet på www.fjordensdag.dk.

TEMAweekend: Lystfisker de Luxe

Hele weekenden sætter man i Kerteminde fokus på havet og vandet omkring kommunen, under temaet og overskriften ”Lystfisker de Luxe”.

Udover Fiskens og Fjordens Dag kan man hele weekenden besøge Farvergårdens udstilling omkring fisk og fiskeri, der bl.a. indeholder spændende og sjove historier om fiskeriet i byen og en opskrift på den berømte egnsret ”Kertemindetorsk”. Farvergården byder også på quiz for hele familien.

Fjord&Bælt får du 50% rabat på entrébilletten på Fiskens Dag, lørdag, og kan samtidig besøge Fluebinderne og lave dine helt egne fluer med kyndig instruktion fra eksperten.

Find mere inspiration på www.visitkerteminde.dk/.

FAKTA

TEMAweekenderne i Kerteminde har været afholdt henover sommeren, og fortsætter frem til og med oktober, og vender tilbage i 2022. Tidligere TEMAweekender har blandt andet budt på smagsprøver, madlavningskurser, guidede ture og udstillinger. 

De resterende TEMAweekender i 2021:

  • 11. – 12. september: Lystfisker de Luxe
  • 2. – 3. oktober: I fodsporene på kunsten

Afholdte TEMAweekender, der vender tilbage i 2022:

  • Juni: Den uovertrufne natur
  • Juli: I vikingernes fodspor
  • August: Gastronomi i bevægelse

Yderligere information kan findes på www.visitkerteminde.dk