Afholdt kursus

Fra første smagsprøve til en sund fødevareforretning

Sund fødevareforretning

Branche- og temaspecifikt forløb

NB: Afholdes i en blanding af online og fysisk tilstedeværelse, hvis muligt.
1 X 2 + 2 X 5 timer, mellem d. 23. februar og 22. marts.

Forløbet er skabt til danske fødevare-iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

På dette branche- og temaspecifikke forløb får du mulighed for at teste og videreudvikle dit fødevareprodukt sammen med Orange Elevator. De er eksperter i at udvikle bæredygtige strategier for virksomheder i fødevarebranchen, og inden for de seneste tre år har de undervist og rådgivet over 500 turisme- og fødevarevirksomheder fra hele landet – lige fra Coop til de helt små lokale.