fbpx

Afholdt kursus

Fuldt Fokus: Forretningsudvikling for iværksættere (ONLINE)

På dette forløb stilles der skarpt på, hvilke aktiviteter der giver resultater på bundlinjen – uanset branche eller type af forretning. Gennem træning i salg, markedsføring og forretningsplanlægning får du værktøjerne og metoderne til at nære passionen og forfølge drømmen.

Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning 

Lars Egsvang fra F10 Viden og Vækst er uddannet merkonom i afsætning og markedsføring, samt business coach. Han har stor erfaring med at undervise og rådgive ejerledere og sælgere. Derudover er han aktiv i forskellige bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du har allerede en idé, et produkt eller en ydelse, og nu skal du bygge din forretning op eller udvikle din virksomhed. Du får nyttig viden om, hvordan du bruger en forretningsplan til at få overblik over dine aktiviteter, hvem dine kunder er, og hvordan du kan nå ud til dem. Derudover får du, gennem redskaber som SWOT og SMART-ØF, håndgribelige værktøjer til at føre din forretningsplan ud i livet. På forløbet arbejder vi blandt andet med:

  • Salg, service og forhandling. Bliv skarp på salgsteknikker, og hvordan du kan systematisere din salgsproces.
  • Markedsføring og afsætningskanaler. Bliv skarp på hvem din(e) kundegruppe(r) er og hvordan du henvender dig til den/dem.
  • Styring af kundemøder og forhandlinger. Lær hvordan du forbereder, styrer og afslutter en forhandling med dine kunder.
  • Strategi og forretningsplanlægning for fremtiden. Bliv skarpere på vigtigheden af at have en langsigtet målsætning for din forretning, og få viden om, hvordan du formulerer denne.

PRAKTISK INFO

Forløbet finder sted ONLINE følgende datoer:

Torsdag d. 20. januar 2022 kl. 15.00-20.30.
Torsdag d. 27. januar 2022 kl. 15.00-20.30.
Torsdag d. 03. februar 2022 kl. 15.00-20.30.
Torsdag d. 10. februar 2022 kl. 15.00-20.30.

Tilmeld dig HER.
Tilmeldingsfrist 19-01-2022 kl. 14.00.