fbpx

Afholdt kursus

Gang i Butikken

Få redskaberne til at etablere, udvikle og drive din egen detailhandel. På dette branche- og temaspecifikke forløb giver vi dig overblik over de mange faktorer, der spiller ind, når man er ejerleder i detailbranchen. Efter forløbet vil du have fået ny viden, nye idéer og inspiration til at komme godt i gang eller bedst muligt videre med driften af din butik.

Tilmeld dig straks, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Du ønsker inspiration til, hvordan du kan få sikkert greb om salg, kundepleje og økonomi, så du kan få ny næring til passionen, og føle dig som boss over butikken. På forløbet arbejder vi blandt andet med:

  •  Salg, service og det gode værtskab. Få værktøjerne til god kundeekspedition, så dine kunder føler sig hjemme og får lyst til at komme igen.  
  • Markedsføring og afsætningskanaler. Bliv skarp på hvem din(e) kundegruppe(r) er, og hvordan du henvender dig til den/dem. 
  • Etableringsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget. Lær hvordan du med simple greb kan få styr på økonomien, så du kan sikre en bedre drift af din forretning. 
  • Fremtidens tendenser i detailhandlen. Bliv bekendt med nye trends og tendenser og få inspiration til at igangsætte nye tiltag og tilpasse din forretningsplan, så du er godt rustet til fremtiden. 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning.

Underviser

Lars Egsvang fra F10 Viden og Vækst er uddannet merkonom med speciale i afsætning og markedsføring, samt business coach, og har stor erfaring med at undervise og rådgive ledere og sælgere i detailbranchen. Derudover er han aktiv i flere forskellige bestyrelser. 

Gang i Butikken – Branche- og temaspecifikt forløb

Sted: Online.

Dato: 4 undervisningsmoduler mellem d. 28/10 og 18/11.

28. oktober kl. 18-22
4. november kl. 18-22
11. november kl. 18-22
18. november kl. 18-22