fbpx

05/03 2020 | Hjulene på bussen

Klaus (1)

Man kunne ikke have ønsket sig bedre vejr, da bussen onsdag formiddag drejede ud fra Kerteminde Rutebilstation og vendte næsen mod Langeskov. Solen stod højt på himlen, og med på bussen var en del af Kerteminde kommunes erhvervsliv, der ønskede at blive klogere på, hvad Langeskov har at byde på.

Solskinsturen
Under overskriften ”Bliv Klogere på Langeskov” drog en bus onsdag formiddag ud fra Kerteminde med kurs mod Langeskov. Med på bussen var en del Kerteminde kommunes erhvervsliv og forrest stod Poul Erik Grønfeldt som guide på turen.

Poul Erik Grønfeldt brænder for Langeskov, og det var tydeligt på busturen, hvor Kerteminde erhvervsliv blev introduceret til Langeskovs historie, til udviklingen af Langeskov station og ikke mindst til udviklingen af både boligområder og erhverv i den sydlige del af Kerteminde kommune.

Undervejs blev der gjort holdt ved Langeskov Centeret, hvor deltagerne var inde og se på centerets muligheder og butikker, inden de skulle ud og se på industrikvarteret. Der blev delt både fakta og anekdoter.

Efter selve busturen tog Klavs Lauridsen og Allan Thomsen over, da der blev gjort holdt ved Langeskov Skole og Langeskov Park, og efter en introduktion til skolen, Robothuset, det nye bibliotek og meget mere, var det blevet tid til netværk og snak i Tutten.

Omkring middagstid var bussen tilbage i Kerteminde. 

Erhvervskontakten
Dagens bustur var arrangeret af Erhvervskontakten i Kerteminde Kommune.

Du finder mere info om os og om kommende aktiviteter og arrangementer på vores hjemmeside: https://etkerteminde.dk/

Ligeledes kan du følge os på Facebook for mere information: https://www.facebook.com/Kertemindeerhverv/