fbpx

Hop i vandet med ETKerteminde den 3. juni

Fra Kamera November 412 Beskaaret

Badesæsonen skydes i gang

Fredag den 3. juni går det for alvor løs i Kerteminde, når badesæsonen skydes i gang på Nordstranden, og Det Blå Flag hejses for at markere, at vi i Kerteminde har en af Danmarks bedste og fineste strande.
Det sker kl. 12.00 på Nordstranden ved Marinaen, hvor borgmester Kasper Olesen og direktør for ETKerteminde Dorte Frandsen sammen vil hejse det flotte blå flag.
Med til at markere badesæsonens start er også foreningen Waterdrops, der vil stå til rådighed med bl.a. kajakker og SUP, som alle interesserede kan få lov at få en introduktion til, efter at vi sammen har taget et dyp i bølgen blå. Kl. 13 vil der være en lille fitness-event, selvfølgelig helt gratis. Så hop i badetøjet og tag det gode humør med – så ses vi på Nordstranden.

nef inviterer til koncert

Når du igen er kommet i tøjet, kan du fortsætte til Tårup Strandvej, hvor nef fra kl. 15.00 til 18.00 inviterer til sommerkoncert i anledningen af, at Kerteminde Revyens rullende scene skal indvies.
Kerteminde Revyen vil selv være til stede og sørger for at få varmet publikum godt op med gak og løjer, inden der lægges op til fællessang, når Kim Larsen Kopiband i topform indtager scenen. Du kan selvfølgelig også få et godt tilbud og en snak med en af nefs medarbejdere om deres forskellige produkter, hvis du fx er interesseret i ladeboks til elbil, levering af strøm eller fibernet.

Entré, koncert samt optræden fra Kerteminde Revyen er selvfølgelig gratis. Vaffelhuset vil være til stede med isvognen, hvorfra de sælger deres lækre isvafler.

Afslut dagen med Tivoli på Nordstranden

Endnu engang kan vi i Kerteminde byde velkommen til det hyggelige Herning Tivoli, der i pinsen omdanner Nordstranden til en byfest med musik, dans og underholdning – og selvfølgelig Tivoli!

Allerede fra torsdag den 2. juni, hvor forlystelserne åbner kl. 19.00, kan du opleve 80/90’er DJ fra kl. 19.30 i festteltet.
Der vil være forskellig underholdning hen over weekenden – helt gratis. Herning Tivoli medbringer forlystelser til både store og små, til vovehalse og til dig, som bare synes at radiobilerne og det lille tog er hyggelige.
Byfesten varer frem til søndag den 5. juni, hvor Tivoli lukker og slukker kl. 17.30.

Hold dig opdateret om begivenheder i Kerteminde kommune med app’en “GoVisitKerteminde” eller på VisitKertemindes hjemmeside www.visitkerteminde.dk