fbpx

Erhvervsvenligheden er på vej i den rigtige retning

Kerteminde Kommunes erhvervsforeningers logoer.

Der arbejdes benhårdt på en øget erhvervsvenlighed i Kerteminde Kommune, og det går den rigtige vej. Fx oplever vi i erhvervsforeningerne et styrket samarbejde med Erhverv & Turisme i Kerteminde og Kerteminde Kommune.

Også målingerne har ændret retning. Fx viser en ny måling af lokale erhvervspræstationer foretaget af Iris Group, at Kerteminde Kommune er klatret 10 pladser op fra en 74.-plads i 2023 til en 64.-plads i 2024.

Klik her og se rapporten på Iris Groups hjemmeside

Vi har brug for din hjælp

Du kan hjælpe os i det videre arbejde ved at besvare Dansk Industris Erhvervsvenlighedsmåling, som udsendes i april. Det betyder meget, at du som erhvervsdrivende besvarer henvendelsen, og at din besvarelse tager udgangspunkt i dine egne oplevelser af kommunen og ikke baseres på formodninger eller andres erfaringer.

Det er også vigtigt for os, at du besvarer henvendelsen ærligt, men samtidig er bevidst om, at det overordnede resultat af undersøgelsen bidrager til brandingen af Kerteminde Kommune som erhvervskommune.

På den måde kan vi komme godt videre. Tak for din hjælp.

De bedste hilsener
Langeskov Handel, Kerteminde Cityforening, Munkebo Erhvervsforening, Kerteminde Erhvervsforening og Erhverv & Turisme i Kerteminde.