fbpx

Hvem fortjener at modtage Erhvervsprisen og Turismeprisen 2023?

Turismeprisen 2022

Kender du en lokal virksomhed, forening eller person, som fortjener at modtage Erhvervsprisen 2023 eller Turismeprisen 2023? Så er det nu, du kan indstille din kandidat til at modtage prisen. Alle kandidater skal være indstillet senest den 20. november 2023.

Indstil kandidat til Erhvervsprisen 2023

Indstil kandidat til Turismeprisen 2023

 

Sætter spot på lokale succeshistorier

Erhverv & Turisme i Kerteminde og Erhverv- og Vækstudvalget i Kerteminde Kommune uddeler hvert år Turismeprisen, mens Kerteminde Erhvervsforening uddeler Erhvervsprisen. Priserne uddeles til lokale virksomheder, foreninger eller personer, som har gjort en særlig indsats og udmærket sig indenfor en række områder.

Formand for Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen, siger:

– Kerteminde Erhvervsforening ønsker aktivt at bidrage til udviklingen i det lokale erhvervsliv. Derfor vil vi også gerne fortælle de gode historier om de dygtige, innovative virksomheder og erhvervspersoner, vi har i kommunen, ved at hylde deres indsatser og resultater. Dermed kan vi samtidig kaste lys over, hvor utroligt meget erhvervslivet på Nordøstfyn i virkeligheden formår.

Direktør for Erhverv & Turisme i Kerteminde, Nils Skeby, tilføjer:

– Vi har mange dygtige ildsjæle i Kerteminde Kommune. Hos Erhverv & Turisme i Kerteminde er vi ansvarlige for at servicere både turisme- og øvrige erhvervsaktører og for at anerkende og understøtte dem, mener vi, Erhverv- & Vækstudvalget og erhvervsforeningen, at priserne har en vigtig rolle. Med turismeprisen vil vi særligt skabe synlighed om de dygtige aktører, som skaber udvikling og gør vores område endnu mere attraktivt at besøge.

 

Modtagerne afsløres på nytårskur 15. januar

Op til fem indstillede kandidater til hver pris nomineres efter indstillingsperioden til finalefeltet. Finalefeltet meldes ud i december, og herefter vil en afstemning via sociale medier og andre digitale kanaler i løbet af julemåneden afgøre, hvem de endelige prismodtagere bliver.

Modtagerne af begge priser afsløres og hyldes på Nytårskur for erhvervslivet i Kerteminde Kommune den 15. januar 2024 på Lundsgaard Gods.

Tilmeld dig nytårskuren her

Sidste år modtog Ib Andresen Industri Erhvervsprisen 2022, mens Fynshoved Café og Gårdbutik modtog Turismeprisen.


Kontakt for mere info

  • Formand for Erhverv- & Vækstudvalget i Kerteminde Kommune, Klavs Lauridsen (K): 53609217
  • Direktør for Erhverv & Turisme i Kerteminde, Nils Skeby: 8181 5707
  • Formand for Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen: 20255755
  • Communications & Marketing Manager, Sabrina Maria Nothlev Sørensen: 2218 5704

 

TURISMEPRISEN

Indstil til Turismeprisen 2023

KRITERIER FOR INDSTILLING TIL TURISMEPRISEN 2023

 

ERHVERVSPRISEN

Indstil til Erhvervsprisen 2023

KRITERIER FOR INDSTILLING ERHVERVSPRISEN 2023