fbpx

Hvem skal modtage Turismeprisen 2021?

I 2020 Vandt Måle Bagerbod

Hvert år bliver en ny, lokal turismevirksomhed i Kerteminde Kommune kåret som vinder af årets Turismepris – og 2021 bliver ingen undtagelse. I kølvandet på Corona er ingen ferieperioder længere ens, og feriegæsterne ændrer også adfærd. De er blevet mere digitale, oplevelser på egen hånd er blevet mere populære, og mange danskere har fået øjnene op for kortere ferier som turister i eget land.

Disse ændringer har krævet en betragtelig mængde af omstillingsparathed hos turismevirksomhederne i hele landet og særlig i Kerteminde Kommune, som de seneste par sæsoner er blevet en særdeles populær feriedestination.

Som det er kutyme er det igen offentligheden, der er med til at indstille de forskellige kandidater til prisen.

Vinderen af turismeprisen kan eksempelvis være en ildsjæl, der gennem afholdelse af begivenheder og events yder en særlig indsats for turismen i Kerteminde Kommune, eller som med sine aktiviteter bevidst eller ubevidst markedsfører destinationen Kerteminde Haven ved Havet.

Har man den helt rigtige kandidat i tankerne, kan man nominere denne til årets pris.

Det eneste man skal gøre er at sende en indstilling til turist@visitkerteminde.dk og inkludere en beskrivelse af hvorfor netop denne kandidat fortjener at modtage Turismeprisen 2021.

Et indstillingsudvalg vil herefter se alle indstillinger igennem og finde den endelige modtager.

Læs mere her om udpegning og indstilling af kandidater her!