fbpx

Afholdt arrangement

INVITATION: Hvordan forbedrer vi erhvervsvenligheden?

Den 13. april kl. 17 inviterer vi alle virksomheder i Kerteminde Kommune til at give input til, hvordan vi forbedrer erhvervsvenligheden i kommunen. Arrangementet foregår på Stutteri Ask. Bag arrangementet står Erhverv & Turisme i Kerteminde i samarbejde med Kerteminde Erhvervsforening.

“Det er vigtigt for os at få virksomhedernes konkrete input. Det kommer vi til at bruge som rettesnor, når vi beslutter, hvordan vi understøtter deres adgang til services og arrangementer bedst muligt i fremtiden,” siger bestyrelsesformand for Erhverv & Turisme i Kerteminde Peter Zinck.

Direktør i Erhverv & Turisme i Kerteminde Nils Skeby tilføjer: ”Det er vores vigtigste opgave lige nu at sikre tiltag, der er med til at forbedre erhvervsvenligheden i kommunen. Derfor ser vi meget frem til dialogen med virksomhederne.”

Som del af programmet holder vi tre workshops, hvor vi konkret spørger ind til erhvervsservicen. Alle repræsentanter for virksomheder i Kerteminde Kommune er velkomne.

TILMELD DIG HER SENEST DEN 1. APRIL

 

Mere om arrangementet

       Torsdag den 13. april kl. 17
       Casir Ask Hallen på Stutteri Ask
       Bogensøvej 254
       5390 Martofte

 

Program

       17:00  Velkommen
       17:15   3 workshops om forbedring af erhvervsservicen

  • Workshop 1: Hvilken struktur mellem Kerteminde Erhvervsforening og Erhverv & Turisme i Kerteminde understøtter bedst medlemmernes adgang til relevante services og arrangementer?
  • Workshop 2: Hvordan kan dækningsafgiften komme i spil i finansieringen af erhvervsservice til kommunens virksomheder?
  • Workshop 3: Hvordan får virksomhederne i Kerteminde Kommune samme høje serviceniveau?

       18:15   Let forplejning


Efter arrangementet holder Kerteminde Erhvervsforening deres årlige generalforsamling, der kun er for medlemmer.