fbpx

Iværksætterhus Langeskov

Iværksætterhus Langeskov

Kontorplads til iværksætteren med fleksible behov

Få en kontorplads hos Iværksætterhus Langeskov i et møbleret kontor. Du deler et større lokale med få andre iværksættere som også lejer et skrivebord i samme lokale. Fordelen ved kontorplads eller co-working om man vil, er at man får “kollegaer”, selvom man er en enkeltmandsvirksomhed. Det er også en billigere løsning end at leje et selvstændigt kontor.

Iværksætterhus Langeskov er åbent for alle typer virksomheder, uanset om du er iværksætter eller nystartet. Huset byder på kontorfaciliteter indrettet med individuelle arbejdspladser med fri adgang til konference/mødelokale, køkken med kaffemaskine og elkoger og ikke mindst et miljø, der opfordrer til netværk og sparring på tværs af virksomhederne.

Råd, vejledning og netværk
Der vil regelmæssigt være en repræsentant fra ETKerteminde fysisk til stede og til rådighed for husets virksomheder, ligesom ETKerteminde sammen med repræsentanter fra Erhvervshus Fyn arrangerer mødedage på kontoret.

ETKerteminde er naturligvis også tilgængelig på hverdage på telefon og mail. Du kan som iværksætter også deltage i vores netværksmøder, og derigennem udvide dit netværk og sparre med andre iværksættere.

Det med småt:

Da der er tale om et attraktivt lejemål, til attraktive priser, er der en række kriterier,
der skal være opfyldt før man kan komme i betragtning til Iværksætterhuset.
Der er ligeledes nogle betingelser man skal tilslutte sig, hvis man skal have en plads.

Vil du vide om du kan komme i betragtning til en af pladserne, så kontakt
ETKerteminde på tlf. 65311121 eller mail: kontakt@etkerteminde.dk eller dfr@etkerteminde.dk.