fbpx

Kerteminde Kommune går 10 pladser frem i måling af lokale erhvervspræstationer

Image00020

På parameteret arbejdspladser, indkomst og produktivitet er Kerteminde Kommune nr. 46 i forhold til plads nr. 65 sidste år. På eksportområdet er Kerteminde gået 27 pladser frem fra plads nr. 77 til plads nr. 50, mens det for iværksætteri er status quo på plads nr. 72. Alt i alt giver det en fremgang på samlet 10 pladser til plads nr. 64.

”Vi har en klar ambition om at forbedre erhvervsvenligheden i Kerteminde Kommune, så det er glædeligt, der også kan spores en fremgang i Iris Groups måling. Vi har indført en fast praksis om at bede alle virksomheder, som har modtaget en afgørelse i bygge-, miljø- og landzonesager, om at fortælle om deres tilfredshed og anbefalinger til, hvad vi kan gøre bedre i mødet med og serviceringen af deres virksomhed. Samtidig har vi en god en tæt dialog med Kerteminde Erhvervsforening og Erhverv & Turisme i Kerteminde så vi kan blive endnu bedre til at imødekomme erhvervslivets ønsker og forventninger,” siger Henrik Madsen (K) formand for Erhverv- og Vækstudvalget i Kerteminde Kommune.

Bestyrelsesformand i Erhverv & Turisme i Kerteminde, Peter Zinck, fremhæver også det gode samarbejde mellem kommunens aktører: ”At Kerteminde forbedrer sin samlede placering med 10 pladser, er for mig en klar indikation på, at samarbejdet mellem alle aktører i kommunen går den rigtige vej frem. Det er ikke mindst erhvervslivet, Erhvervsforeningen, Kerteminde Kommune og os i Erhverv og Turisme i Kerteminde, der alle har lagt sig i selen for at tale sammen om at finde fælles løsninger. Dejligt at se, at det virker.”

Også formand i Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen, ser med positive øjne på målingen: ”Det er godt at se, at det går den rigtige vej for det lokale erhvervsliv i Kerteminde Kommune, og en fremgang på 10 pladser i målingen er rigtig flot. Jeg ser det som en god start og håber også fremover, at vores arbejde for erhvervsvenlighed giver positive resultater – både i målinger og ude i virkeligheden.”

Målingen er baseret på objektive indikatorer for udviklingen i bl.a. private arbejdspladser, iværksætteri, vækstvirksomheder og eksport.

Kontakt for spørgsmål:

  • Henrik Madsen (K), formand for Erhverv- og Vækstudvalget i Kerteminde Kommune. Tlf.: 23 42 66 81.
  • Bestyrelsesformand i Erhverv & Turisme i Kerteminde, Peter Zinck. Tlf.: 28 11 15 35.