fbpx

Kerteminde ruller atter den røde løber ud i Herning

IMG 20200220 183557

Sidste år blev feriemessen, der hvert år fylder Messecenter Herning med mere end 60.000 deltagere hen over en weekend, afholdt digitalt, men i år er messen tilbage i de fysiske rammer og det glæder man sig over på turistbureauet i Kerteminde.

Sammen med andre fynske turistbureauer laves der en stor fynsk stand på den jyske feriemesse, og efter den store succes på messen i 2020, inden Covid-19 lukkede landet ned, kribler det i fingrene for at komme afsted igen og udbrede budskabet om Kerteminde-egnens herligheder.

Sidste gang havde vi oplevelsespakker med til Herning og vi blev blæst helt bagover over interessen for disse,” fortæller Dorte Frandsen, direktør for ETKerteminde – Erhverv og Turisme i Kerteminde, ”messen er tre intense dage i turismens tegn og det er nu, at vi skal derud – når ferieplanlægningen i denne tid begynder for Familien Danmark.

FAKTA

Ferie for Alle finder sted i dagene fredag d. 25. til og med søndag d. 27. februar 2022 og ønsker man at høre mere om messen og muligheden for at deltage, er man meget velkommen til at kontakte ETKerteminde.

For mere information:

Tlf. 65 32 11 21

E-mail: kontakt@etkerteminde.dk.