fbpx

Kvistgaard Bondegårdsoplevelser får inspiration til fremtiden

3

Kvistgaard, der ligger i Urup mellem Kerteminde og Langeskov, har i 150 år været landbrugsejendom med agerbrug, køer, grise, heste og høns. I dag er gården bygget om og har siden 2018 huset en lang række arrangementer i den tidligere kostald, der nu er en 150 m2 stor festsal med køkken, bondegårdscamping og bondegårdsbesøg hos dyrene på gården.

Pernille Kvistgaard Kamuk, der er ejer af Kvistgaard Bondegårdsoplevelser og 9. generation på gården, fortæller:

”Jeg meldte mig til samarbejdet med UCL, da jeg rigtig gerne ville høre de studerendes ideer til markedsføring og til at skærpe konceptet, så endnu flere får øjnene op for mulighederne.”

Under forløbet fordybede 10 forskellige grupper af studerende sig i Kvistgaard Bondegårdsoplevelser – og gav deres bud på nye idéer og koncepter.

”Det er overvældende at se så mange flotte materialer og forskellige vinkler på min virksomhed. Samarbejdet kan være med til at genoptage nogle af de ideer, vi havde i starten, og som ikke er ført ud i livet endnu. Jeg vil også absolut anbefale andre virksomheder i området at være med i samarbejder fremover for at få nye øjne på ens virksomhed, ny inspiration og måske opdage blinde vinkler,” fortæller Pernille efter forløbet.

Nu glæder vi os til at se, hvilke oplevelser Kvistgaard fremover byder på.

Ønsker du også nye øjne på din virksomhed? Så kontakt Erhverv & Turisme i Kerteminde på as@etkerteminde.dk og hør om de mange muligheder.