fbpx

Ny App: Oplev Kerteminde på mobilen

App Mobil

ETKerteminde har lanceret app’en GoVisitKerteminde som hjælper dig som gæst med at udforske skønne Kerteminde Haven ved Havet.

I app’en kan man nemt og overskueligt se hvad der sker og hvad der er at opleve i Kerteminde Haven ved Havet, og den spændende app er den ultimative guide når du besøger destinationen.

Man kan finde attraktioner, aktiviteter, restauranter, gårdbutikker og overnatningssteder, hvor det for hvert sted er muligt at se information om stedet og finde vej dertil. Det betyder at hvis man for eksempel står et sted på Hindsholm, og gerne vil vide det nærmeste spisested, så åbner man bare app’en, og finder vej dertil.
Et andet eksempel kunne være, at man er på tur med familien, og gerne vil se oplevelser for børn, så kan app’en være behjælpelig, idet der på et kort kan vises alle børnevenlige oplevelser med visning af hvor det er.

Udforsk Kerteminde Haven ved Havet til fods eller cykel

Søges der en aktiv ferie, så har Kerteminde Haven ved Havet meget at byde på, og endnu en af de gode features ved app’en er visning af vandre- eller cykelruter. I app’en er et stort antal cykel- og vandreruter synlige, herunder de populære kløverstier, og en smart ting er at udover det er nemt at udforske den ønskede rute, så kan man se interessante punkter på ruten, hvilket gør at GoVisitKerteminde er den ideelle tur app for Kerteminde Haven ved Havet.

Hvad kommer?

GoVisitKerteminde app’en bliver løbende opdateret med nye oplevelser og features, og noget af det der er på vej er vouchers og push SMS’er.

Det vil på sigt være muligt at bruge app’en til at indløse vouchers/tilbud fra butikker i en tidsbestemt periode. Brugeren swiper det ønskede tilbud for at indløse det, og kan herefter vise det indløste tilbud til butikken som bevis. Den anden kommende feature er push SMS, hvor man f.eks. kan modtage en SMS når man går ind på Langegade med oplysning om aktuelle tilbud i gadens butikker.

Hvor finder man GoVisitKerteminde app’en?

App’en kan benyttes af både Iphones og Android telefoner.

Søg på GoVisitKerteminde i enten Appstore eller Google Play for at finde den.