fbpx

Ny festival i Kerteminde: – Jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord

Holistisk Festival (1)

Initiativtageren bag den nye festival i Kerteminde er Elsebeth Fogh.

Elsebeth begyndte sin karriere som hård managementkonsulent, uddannede sig til coach med fokus på menneskelig udvikling og hun har de seneste år kunne mærke, at spiritualiteten har fyldt mere og mere i hendes liv.

Jeg tror simpelthen på, at der er mere mellem himmel og jord, siger Elsebeth.


Specialister til olieindustrien

Elsebeth Fogh er en alsidig dame, der fra hovedkontoret i Kerteminde styrer flere virksomheder. Bl.a. én, der lejer tekniske konsulenter ud til olieindustrien.

Det er min mands baggrund, der er forklaringen på den virksomhed. Ja og så har jeg faktisk været en del år i Adecco (vikarbureau, red.), så jeg har selvfølgelig også lidt at byde ind med, fortæller Elsebeth Fogh.

På trods af de mange forskellige aktiviteter har Elsebeth nu fået en ny idé, der kommer til at fylde lidt – en festival med fokus på det holistiske og det spirituelle, og som er fyldt med aktiviteter, der støtter op om mental ro, udvikling og fællesskab. Elsebeth forestiller sig en weekend med en blanding af yoga, healing med krystaller, klang-terapi, foredrag, men også mere ”almindelige” ting, såsom diætister, der hjælper folk med den rigtige kostsammensætning og levevis, samt zumba-undervisning.

Støtte fra Kerteminde Kommune

Kommunens event-pulje har givet 30.000 kroner til det nye initiativ og ellers vil indtægterne primært komme fra entrebilletter til 150 kroner pr. dag samt diverse sponsorsamarbejder.

Jeg er i fuld gang med en lang række samarbejdspartnere i forhold til overnatning, forplejning samt sideaktiviteter. Det kunne f.eks. være guidede ture rundt i vores fantastiske kommune. Jeg bor jo f.eks. selv nærmest lige der hvor den nyetablerede 8 km lange vandresti begynder, siger festivalarrangøren.

Hun har fået tilladelse til at lukke Kohaven i begge ender
lige omkring festivalpladsen og på det areal skal der bl.a. være foodtrucks med lækre tilbud til de holistiske gæster. Herudover er der bestilt affaldscontainere og toiletvogne.

Elsebeth Fogh forventer, at de 500 billetter, som restriktionerne pt. tillader bliver solgt.

Normalt er der en gang om året Krop, sind og ånd-messe på OCC. På grund af Corona er den aflyst i år og det tror jeg, vi kan få fordel af, siger hun.

Også i privatboligen fylder det spirituelle en del. Elsebeth Fogh driver sin coachforretning primært fra stuen, hvor hun har samtaler, men i et mindre rum i hjørnet af huset har hun en lang række remedier, der understøtter forskellige spirituelle behandlingsformer.

Blandt andet et stort klang-kar produceret af to forskellige jerntyper i Nepal.

Sted: Vejlevangen 22, 5300 Kerteminde (Ved cricketklubbens arealer)

Dato:
 Weekenden den 13.-15. august 2021

Pris for gæster: kr. 150 pr. dag.

For mere information: www.holistisk-festival-kerteminde.dk