fbpx

Nye Ambassadører udnævnt ved ”Turismens Dag”

Sdfghjkl

Det var en stolt Dorte Frandsen, direktør for ETKerteminde, der sammen med borgmester Kasper Ejsing Olesen, kunne byde de mange glade gæster på Munkebo Kro velkommen, inden holdet af nye ambassadører for Kerteminde Haven ved Havet fik overrakt nål og diplom, som symbol på deres nye titel.

Kertemindes ambassadørprogram har i flere år hyldet og æret borgere, der gør en ekstra indsats for kommunen, både overfor gæster, men også ude i den store verden, og blandt de nyudnævnte var der flere kendte ansigter. Blandt andet Pia Hansen, indehaver af Pias Pølsevogn, som for bare lidt over en uge siden stod som vinder af årets Turismepris ved Erhvervskonferencen.

 

Kan vi blive endnu bedre?

Til at underholde dagens gæster havde ETKerteminde hyret manden bag bevægelsen og bogen ”Fucking Flink”, Lars AP, og Lars fik kam til håret overfor sådan et flinkt og gæstfrit publikum. Mellem lokale historier, som dengang, da tidligere formand for Turismens Venner, Else Møller, viste turister rundt på egen hånd i Kerteminde, inkl. besøg i hjemmet, fik Lars AP presset budskabet omkring ekstra skud af flinkhed i hverdagen ind og ikke mindst givet konkrete tips til, hvordan de mange, i forvejen flinke mennesker, kunne blive endnu flinkere.

”Turismens Dag” blev afsluttet med lagkage, naturligvis med Kerteminde Haven ved Havet-logo, og bobler, inden gæsterne kunne gå ud i det flotte efterårsvejr, nu som udnævnte ambassadører.

Kender du en god ambassadør?

Kender du den perfekte ambassadør for Kerteminde Haven ved Havet? Er der nogen i din bekendtskabskreds, der altid på smukkeste vis repræsenterer vores fantastiske destination, uanset hvor i verden, de befinder sig?

Så kan du allerede nu indstille vedkommende som ambassadør for Kerteminde Haven ved Havet.

Skriv en kort begrundelse for, hvorfor netop din kandidat vil være den perfekte ambassadør for Kerteminde Haven ved Havet og send den til kontakt@etkerteminde.dk.