fbpx

Nyt til erhvervslivet fra ETKerteminde

Her netværker vi imellem vores møder

Der er godt gang i netværksgruppen på Facebook. Her deler vi events, tips og sparring med hinanden.
Vil du også være med, så kan du anmode om medlemskab her:

Et godt netværk kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere synlig, realisere din iværksætterdrøm og skabe nye partnerskaber. Derfor hjælper ETKerteminde med de gode rammer for erhvervsnetværk i hele Kerteminde Kommune.

Kommende netværksarrangementer

Det Grønne Netværk
Dato: Mandag 15/08/2022 – Kl. 9.00-11.30

I en af Kertemindes hyggeligste baggårde finder du indgangen til Sunke Arkitekter. Tegnestuen Sunke Arkitekter er ejet af Anders Sunke. Med en baggrund som tømrer, bygningskonstruktør og entreprenør har han lagt grundlaget for en virksomhed med stor ekspertise i alle byggeriets faser.

Kom med og hør hvordan Sunke Arkitekter arbejder kreativt med bæredygtighed og verdensmål 15.

Netværk for vækstvirksomheder
Dato: Onsdag 17/08/2022 – Kl. 9.00-11.00

Kom forbi og lad karriererådgiver Githa Rasmussen opdatere dig på arbejdet med din virksomhedsprofil på LinkedIN. Hvordan skriver du et godt resumé? Hvordan bliver du og din virksomhed mere synlige på nettet?

Det og meget mere vil Githa guide dig i.

Der er ingen tilmelding til dette netværksarrangement. Du skal bare møde op hos os på Strandvejen 6. Vi glæder os til at se dig!

Netværk for iværksættere og ildsjæle
Dato: Tirsdag 23/08/2022 – Kl. 9.00-11.30

Vi mødes på Hovedet, hvor der er kommet godt gang i cafeen og gårdbutikken.
Vi starter med fortællingen om vejen til realiseringen af
Fynshoved Café og Gårdbutik og fortsætter med hver især at arbejde med vores egen virksomhed/drøm samt snakke om partnerskaber og verdensmål 15.

Tag med os på Kirsebærfestival
Dato: 22-24. juli

I år deltager vi i Kirsebærfestivalen med en ildsjæle/iværksætter stand. Her vil vi fortælle vidt og bredt om vores mange tilbud indenfor iværksætteri og opfordrer hermed dig til at deltage fx med visitkort, produkter eller andet du gerne vil have frem i lyset. Ønsker du at sætte dit aftryk på standen er du meget velkommen til at kontakte os i Facebookgruppen Netværk-ETKerteminde: 

Tag med os på Kirsebærfestival

Dato: 22-24. juli

I år deltager vi i Kirsebærfestivalen med en ildsjæle/iværksætter stand. Her vil vi fortælle vidt og bredt om vores mange tilbud indenfor iværksætteri og opfordrer hermed dig til at deltage fx med visitkort, produkter eller andet du gerne vil have frem i lyset.
Ønsker du at sætte dit aftryk på standen er du meget velkommen til at kontakte os i Facebookgruppen Netværk-ETKerteminde: 

ETKertemindes Erhvervschef
Nicki Bjerrum blev i foråret ramt af en blødning i hjernen. Han har det efter omstændighederne rigtig godt og gør store fremskridt. Han står nu overfor et længerevarende genoptræningsforløb og på trods af fremgangen kan vi ikke på nuværende tidspunkt sætte dato på hans tilbagevenden.


Afgående direktør
Drop in: Torsdag d. 30. juni har Dorte Frandsen sidste arbejdsdag hos ETKerteminde.