fbpx

Nytårskuren 2023

Nytårskur 2023 (1)

Mere end 150 forventningsfulde erhvervsdrivende i Kerteminde Kommune var mødt op for at lade sig inspirere af aftenens oplæg samt hylde erhvervslivets indsatser i 2022 med uddelingen af både ”Turismeprisen 2022” & ”Årets Erhvervspris 2022”.
Alt sammen krydret med medrivende musik fra duoen ”Toxida Cello- og klaver duo”

Samarbejde, øget erhvervsvenlighed og sikringen af det rette image er vejen frem.

Dagens program bød på flere oplægsholdere, der hver især understregede behovet for øget erhvervsvenlighed i Kerteminde Kommune – funderet på godt og solidt samarbejde, der virker logisk og gennemskueligt for alle parter, og samtidig giver det rette image af Kerteminde Kommune.

Nils Skeby fra Kerteminde Erhverv & Turisme (ETKerteminde) indledte aftenen med organisationens nye vision og mission om at sikre yderligere kvalitet, nærhed og dialog med både erhvervslivet (både turismeerhvervet og det øvrige erhverv) og det politiske liv.

Borgmester Kasper E Olesen fulgte denne op med en præsentation af den yderst positive udvikling i kommunen indenfor både befolkningstilvækst, tilflytning, beskæftigelse og meget mere. Borgmesteren rundede af med et tilbud til erhvervslivet om afskaffelse af dækningsafgiften mod yderligere forpligtelse til fællesskabet.

Martin Brems (Brems & Co.)  tog drøftelsen et skridt videre, og udfordrede med sin store erfaring inden for arbejde med images både deltagerne og Kerteminde Erhverv og Turisme på vigtigheden af det rette image -og ikke mindst processen hen mod sikringen af dette. Tilslut modtog deltagerne et eksemplar af ”Strategitrappen” udarbejdet af Martin Brems.

Nils Skeby - Kerteminde Erhverv & Turisme
Kasper E Olesen - Borgmester
Martin Brems - Brems & Co.

Og vinderen er..

Efter indlæggene der satte både tanker og samtaler i gang i salen, underholdt ToxIda Cello- og klaver Duo.
Med stor professionalisme, erfaring og humor blev forsamlingen ført igennem nogle sjove titler og musikstykker fremført med største præcision. I alt 9 musikstykker blev spillet og nydt af forsamlingen. Afslutningen blev naturligvis champagnegaloppen som varmede deltagerne op til uddelingen af priserne ”Turismeprisen 2022” og ”Årets Erhvervspris 2022”.

rpt
ToxIda Cello- og Klaver-duo v. Ida Franck og Ida Hovalt

Med 8 nominerede virksomheder til “Turismeprisen 2022” og 5 til ”Årets Erhvervspris” var det 2 stærke felter, der skulle finde en vinder. Det endte med at blive Fyns Hoved Café og Gårdbutik” der høstede ”Turismeprisen 2022” samt Ib Andresen Industries fik ”Årets Erhvervspris”

Turismeprisen” bliver uddelt af Kerteminde Erhverv & Turisme, hvor ”Årets Erhvervspris” kåres af Kerteminde Erhvervsforening.

Vinderen af Turismeprisen 2022 blev Fynshoved Café & Gårdbutik v. Berit og Claus Jensen
Vinderen af Årets Erhvervspris 2022 blev Ib Andresen Industri

Se og læs mere om alle de øvrige nominerede her

Nomineret til Turismeprisen:
Kerteminde Cityforening / Danhostel Kerteminde / Torben Saugmann Christensen / Dansk Søredning – Kerteminde /
Kerteminde Cup / Butik HECTER / Waterdrops og vinderen Fynshoved Café & Gårdbutik 

 

Nomineret til Årets Erhvervspris 2022:
Fotograf Kim Poulsen / Vestas / Lacuna / Cane-Line og vinderen Ib Andresen Industri


Billederne fra aften er taget af Fotograf Emil Andresen