fbpx

Overflødighedshorn til virksomheder der vil i gang med grøn omstilling

Pexels Ready Made 3850512

Erhvervshus Fyn tilbyder ikke mindre end 14 forskellige tilbud der ligger klar til at komme ud og arbejde hos virksomheder, der er i gang eller ønsker at komme i gang med grøn omstilling. Du kan få helt op til 450.000 kr. i medfinansiering til fælles eller individuelle vækstrettede forløb tilpasset den enkelte virksomheds ledere og medarbejdere.

Tilbuddene dækker en meget bred vifte. Du kan søge om tilskud på 50% til løn til ansættelse af en vækstpilot i op til 6 måneder. Eller du kan få tilskud til strategisk forretningsudvikling som fx udarbejdelse af en udviklingsplan eller vækstplan, du kan søge om tilskud til grønne investeringer, få en guide til bæredygtig storytelling eller en screening og inspiration til at arbejde med FN’s verdensmål.

”Vi glæder os til at hjælpe virksomheder videre eller i gang med deres grønne omstilling. Vi har skabt en oversigt, som tydeligt viser, at vi kan tilbyde alle, der ønsker at sætte spot på bæredygtighed, et overblik over deres muligheder,” oplyser direktør for ETKerteminde Erhverv & Turisme, Dorte Frandsen.

Lyder nogle af de muligheder, som noget din virksomhed kunne være interesseret i, kan du få det fulde overblik ved at følge dette link:

-Og du er altid velkommen til at kontakte ETKerteminde, hvis du ønsker mulighederne uddybet.