fbpx

Bemandet turistinformation på Farvergården hele sommeren

Farvergården turistinformation

Hen over sommeren kan Kertemindes turister få inspiration til oplevelser, attraktioner og aktiviteter i Kerteminde Kommune, når Erhverv & Turisme i Kerteminde i samarbejde med Turismens Venner åbner en bemandet turistinformation på Farvergården. Der er åbent for betjening mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 – 15.00 i juli og august 2024, og turistinformationen bemandes af erfarne kræfter med omfattende kendskab til kommunens mange seværdigheder.

”Vi vil gerne møde turisterne, der hvor de er. Det gør vi først og fremmest ved at være tilgængelige digitalt, men vi lytter selvfølgelig også til de lokale, som savner det klassiske turistkontor. Derfor tester vi i år en model, hvor vi er til stede på Farvergården, og her er vi utrolig taknemmelige for den store hjælp, vi får fra Turismens Venner”, fortæller turistchef ved Erhverv & Turisme i Kerteminde, Jane Dam.

På Østfyns Museers afdelinger i Kerteminde genkender de efterspørgslen på den personlige turistbetjening. ”For museet er det meget vigtigt, at Kertemindes mange turister får en rigtig god modtagelse og oplevelse. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet med Erhverv & Turisme i Kerteminde om et midlertidigt turistkontor på Farvergården. Når sæsonen går på hæld, vil modellen naturligvis blive evalueret,” forklarer direktør for Østfyns Museer, Mette Ladegaard Thøgersen.

Udover den midlertidige turistinformation på Farvergården kan turister og besøgende hele året få inspiration til oplevelser i Kerteminde Kommune på de decentrale turistinformationer ved Camp Hverringe, LIWIRA i Langeskov, Munkebo Kro og Kerteminde Marina som altid klar til at tage imod områdets turister, ligesom der kan hentes materialer på Kerteminde bibliotek.

Endelig er der igen i år personlig betjening på Kerteminde Marina, når Turismens Venner hver dag perioden 1. juli til 18. august holder Velkomst på Marinaen kl. 15.30 – 18.00.