fbpx

Pressemeddelelse – Ny bestyrelse udpeget for ETKerteminde.

Foto: Nils Skeby, (Direktør, ETKerteminde), Peter Zinck (Bestyrelsesformand), Tina Nybro, (Menigt bestyrelsesmedlem) og Henrik Madsen (Næstformand) 
Fotograf: Steffen Stamp Lambæk

Foto: Nils Skeby, (Direktør, ETKerteminde), Peter Zinck (Bestyrelsesformand), Tina Nybro, (Menigt bestyrelsesmedlem)
og Henrik Madsen (Næstformand)

Fotograf: Steffen Stamp Lambæk

Jævnfør Fonden Kerteminde Erhvervs vedtægter samt et udtalt ønske om tæt samarbejde med kommunens mange aktører indenfor både erhverv og turisme, udpeger Kerteminde Erhvervsforening 2 kandidater og Kerteminde Kommune én kandidat til Fondens bestyrelse.

Det er derfor med stor glæde og forventning, at Fonden nu kan offentliggøre en ny stærk bestyrelse bestående af Peter Zinck, Tina Nybro og Henrik Madsen (C). En bestyrelse der bringer stor bestyrelseserfaring, erhvervserfaring inden for både turisme, erhverv og iværksætteri samt lokal forankring og lokalkendskab til Fonden.

Formand bliver Peter Zinck og næstformand bliver Henrik Madsen (C).

”Jeg er utrolig glad for, at vi nu har fået udpeget og konstitueret en ny bestyrelse for ETKerteminde, og jeg er meget taknemmelig for at Peter Zinck og Tina Nybro vil være med til arbejde for udviklingen af erhvervet & turismen i Kerteminde kommune. Peter Zinck kommer med særdeles stor erfaring fra erhvervslivet både som ejerleder, kædechef og som bestyrelsesmedlem i en række private og offentlige virksomheder. Peter Zinck er blandt andet formand for TV2Fyn.
Tina Nybro kommer med stor erfaring i det at være selvstændig erhvervsdrivende i Kerteminde kommune. Sammen med sin mand Thomas, har Tina dygtigt udviklet deres virksomhed Nybro frugtplantage fra at være en frugtplantage, til et brandet produkt, som nu suppleres af andre gourmetproduktet og senest Det Nye Orangeri. Dermed er Tina og hendes mand Thomas en del af de tilbud og oplevelser turisterne i Kerteminde kommune kan få”,
udtaler bestyrelsesmedlem Henrik Madsen (C).

“Det tegner sig til at være en kompetent og driftig bestyrelse, som allerede har gennemført sit første konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen ønsker at kigge nærmere på hvorledes fonden bedst muligt fortsætter den tidligere bestyrelses arbejde og sikre udvikling af destinationen og erhvervslivet – herunder eksisterende og kommende samarbejdsrelationer. Noget jeg ser meget frem til at tage fat på” udtaler Nils Skeby, der også netop selv har sat sig i direktørstolen hos Fonden.

For yderligere kommentar og oplysninger, kan Formand Peter Zinck kontaktes på 2811 1535
eller Direktør Nils Skeby på 8181 5707.