fbpx

Pressemeddelelse – Ny direktør tiltræder for ETKerteminde

100822 ETKerteminde Niels 0105 1

58-årige Nils Skeby tiltræder stillingen som direktør for ETKerteminde d. 15. august 2022.
Nils er pt. bosiddende i Middelfart med sin familie, men pr. 1.9-2022 bosiddende i Odense.
Han kommer med stor erfaring fra direktør opgaver i det private og halvoffentlige erhverv.

”Med Nils Skeby fandt vi en spændende profil, som med en perlerække af opsparede erhvervserfaringer, kan fungere som vores ansigt udadtil, når det kommer til ETKerteminde som vigtigt bindeled mellem Kerteminde Kommune og erhvervs- og turismedelen. Nils har stået i spidsen for mange typer organisationer og har betydelig erfaring i at arbejde i det krydsfelt af myndighedsberøring, som mange virksomheder oplever i hverdagen”, siger bestyrelsesmedlem Henrik Madsen (C).

Nils Skeby ser store muligheder i Kerteminde Kommune, der selv som lille kommune, har alt hvad der skal til.
Nærhed til større byer, infrastruktur, kulturliv og bosætningsmuligheder i særklasse.

”Vi skal have Kerteminde Kommune op på positivsiden af de tilfredshedsundersøgelser hvor der i øjeblikket scores bundplaceringer. Det gør vi ikke over en nat, det kræver først og fremmest en fælles indsats mellem ETKerteminde, erhvervslivet i Kerteminde Kommune, men også vores myndigheder og administration skal fortsat være med på den rejse”, udtaler Nils Skeby.

”Vi glæder os til samarbejdet med Nils Skeby”, udtaler Borgmester Kasper Ejsing Olesen. ”Selvom ETKerteminde i praksis
er en ekstern enhed, så deler vi interesser når det gælder vores erhvervs- og turisme indsats, og her er der så mange steder hvor vejene krydses i hverdagen, at et fortsat tæt parløb er essentielt for succes”
, slutter Borgmesteren.

“På vegne af Erhverv og Vækstudvalget hilser vi Nils Skeby, ny direktør for ETKerteminde et stort og varmt velkommen.

Vi deler ambitionerne om at være blandt de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark og er helt enige med den nye direktør om at Kerteminde Kommune har så enormt meget at byde på samt videreudvikle.

Erhvervslivet, og det gælder alle erhverv – store som små – skal fortsat være i fokus og have de absolut bedst mulige vilkår, således at vi kan bibeholde vores velfærdssamfund – også her i Kerteminde Kommune”, udtaler Formand for Erhvervs- og Vækstudvalget, Klavs Norup Lauridsen.

 

ETKerteminde står for ”Erhverv og Turisme i Kerteminde” og fungerer som den fælles indgang for netop de to erhvervsområder. Det er en ekstern enhed som er organiseret i en selvstændig Fond – med støtte fra Kerteminde Kommune.

For yderligere kommentar og oplysninger, kan bestyrelsesmedlem Henrik Madsen kontaktes på telefon 4010 7746
eller Nils Skeby på 2466 3811.