fbpx

Afholdt kursus

Selvstændig som håndværker: Gør det selv (Mulighed for ONLINE deltagelse)

LIVA consult, Iværksætterdanmark, Bussines Esbjerg, Tønder Erhvervsråd og Erhvervshus Sydjylland præsenterer: Selvstændig som håndværker: Gør det selv.

Branche- og temaspecifikt forløb. I Esbjerg (mulighed for online deltagelse).
4 X 4 timer mellem 25/1 og 22/2.

NB! Du har mulighed for at deltage online, da de 4 workshops bliver streamet.

Få værktøjer og redskaber til at opbygge din egen håndværksvirksomhed. Få styr på de faldgruber du som selvstændig håndværker bør undgå, og få gode råd om hvad du bør gøre i opstarten.

Workshopforløbet er for danske håndværkere, der er i gang med at etablere egen virksomhed eller netop har gjort det. Hvis man allerede har stiftet virksomhed, må denne ikke være stiftet før d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

LIVA consult har stor erfaring med håndværkerbranchen, og har gennem de seneste mange år rådgivet og undervist nyetablerede håndværksvirksomheder. Deres undervisere har selv arbejdet i eller med branchen, og på dette workshopforløb har de ydermere allieret sig med et par inspirerende cases, der selv er gået fra at være lærlinge til at være boss i egen virksomhed.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Du er håndværker og har en drøm om at etablere dig som selvstændig. Du kan være tømrer, elektriker, murer, snedker, VVS’er, blikkenslager eller noget helt syvende – der er ingen branchemæssige begrænsninger. Du får et konkret overblik over alt det praktiske, du skal have styr på ved etablering af egen virksomhed og vigtig viden om, hvordan du videreudvikler din forretning. På workshopforløbet får du kendskab til:  

  • Rollen som selvstændig håndværker herunder rolleændringen fra kollega og sjakbajs til mester og chef.  
  • Digitaliseringsmuligheder med fokus på prisberegning, dataopsamling, indkøb, fakturering og efterberegning. 
  • Al den relevante lovgivning om udbud, forsikringer, ansættelsesret, tilbud, licitationer, reklamationsret og meget andet. 
  • Kundeforståelse og kundehåndtering. Få nyttig viden om salg og kvalitetsstyring samt hvordan du yder god service til dine kunder.  

Undervejs i forløbet vil der være hjemmearbejde i form af praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at afprøve det du har lært i forhold til din egen situation.

PRAKTISK INFO

Forløbet finder sted følgende datoer:

Tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 16.30-20.30.
Tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 16.30-20.30.
Tirsdag d. 8. februar 2022 kl. 16.30-20.30.
Tirsdag d. 22. februar 2022 kl. 16.30-20.30.

Sted:

Riggen, Gl. Novrup Vej 14, 6700 Esbjerg Ø (mulighed for online deltagelse)

Tilmeld dig HER.
Tilmeldingsfrist 23. januar 2022 kl. 23.55.