fbpx

Slut med tunge tasker på cykelferien!

PA137632

I samarbejde med Bergholdt Busser gør VisitFyn det nu muligt for cykel- og vandregæster på Fyn, Langeland og Ærø at slippe for den tunge bagage, når de er undervejs. Hele sommeren, fra den 15. juni til den 15. september kan de mange fynske gæster bestille gratis bagagetransport online, når ferien går rundt på de tre øer.

Pilotprojekt

Tilbuddet om gratis bagagetransport til det såkaldte ”outdoorsegment” er et pilotprojekt, som VisitFyn har sat i søen for at undersøge behovet blandt de fynske gæster, hvor netop vandre- og cykelferie er kommet mere og mere i centrum – især skubbet på vej af sidste års begrænsede udrejsemuligheder.

På turistbureauet i Kerteminde stiller gæsterne ofte taskerne, når de skal rundt i byen og inden de skal videre til dagens overnatningssted, så her byder man det nye tilbud velkommen.

Det er en helt fantastisk mulighed, som vi glæder os meget til at udbrede blandt både gæster og lokale,” siger direktør for ETKerteminde, Dorte Frandsen, at vi yderligere er den eneste destination i Danmark, der tilbyder dette, er også en fin understregning af, at på Fyn gør vi os ekstra umage for gæsterne.

Gæster og fynboer, der ønsker at prøve tilbuddet, kan booke lige så mange strækninger, som de har brug for og kan dermed planlægge hele turen hjemmefra. Så skal de blot snøre vandrestøvlerne eller pumpe cykelhjulene og afsted!


FAKTA

Gratis bagagetransport for private cykel- og vandreturister på Fyn, Langeland og Ærø
i perioden 15. juni 2021 til 15. september 2021.

Bagagetransporten bookes online og for at undgå tyveri, skal der være en person
til at aflevere/modtage bagagen, f.eks. en receptionist eller Bed & Breakfast-vært.

Link: www.visitfyn.dk/fyn/outdoor-og-bike/bagagetransport