fbpx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Som impact iværksætter er det helt afgørende at du forstår, hvilken impact du skaber med din virksomhed. Når denne forståelse er helt på plads, og du ved, hvordan du skal måle og dokumentere din impact, så bliver det meget nemmere for dig at sælge din løsning til dine kunder og din virksomhed til investorer. 

Forløbet er for alle danske iværksættere, som er interesserede og motiverede efter at arbejde med deres sociale forretningsidé. Har du allerede stiftet virksomhed, må denne ikke være stiftet før d. 30/08/2016.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Den Sociale Kapitalfond bygger på ideen om at investere kapital og kompetencer i virksomheder og organisationer, som bidrager til at løse sociale problemer. Den Sociale Kapitalfond kunne i 2021 fejre deres 10-års jubilæum og har igennem årene arbejdet med godt 1.000 små og mellemstore virksomheder samt iværksættere.

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

For at få mest ud af forløbet skal din virksomhed gerne være baseret på en idé om at skabe et socialt impact, det kan være at hjælpe udsatte på kanten ind på arbejdsmarkedet, det kan være forebyggende for f.eks. at sikre at flere unge gennemfører folkeskolen og ungdomsuddannelser. Det sociale sigte for din virksomhed, eller din forretningsidé, er den vigtigste motivation.  

  • Problemidentifikation: samfundsmæssige konsekvenser og målgruppe identifikation.
  • Måling af impact: hvad skal du måle på og hvordan skal du måle?
  • Sådan anvender du impact management i din kapitalfremskaffelse: forstå hvordan en impact investor tænker.

Forløbet er praksisorienteret, og ind imellem de enkelte workshops forventes det, at du arbejder med din egen forretningsidé. Der forventes ca. 1 times forberedelse inden workshop 1 og 3 timers forberedelse inden workshop 2 og 3.

PRAKTISK INFO

Forløbet finder sted følgende datoer:

Onsdag d. 26. januar 2022 kl. 08.30-12.30.
Onsdag d. 2. februar 2022 kl. 08.30-12.30.
Onsdag d. 9. februar 2022 kl. 08.30-12.00.

Tilmeld dig HER.
Tilmeldingsfrist 25. januar 2022 kl. 12.00.

I samarbejde med: 
Billund Erhvervsfremme, Business Fredericia, Business Kolding, Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Middelfart Erhvervsfremme, ProVarde, StartUp Vejle, Sønderborg Vækstråd & UdviklingVejen.