fbpx

Synes du det er svært at komme i gang med den grønne omstilling, Verdensmål og bæredygtighed?

Money 6692564

Både ETKerteminde og Erhvervshus Fyn har en perlerække af relevante tilbud til dig og din virksomhed, der kan få dig endnu bedre på vej mod at bidrage til et bedre klima samtidig med du tjener penge.

Det er en kombination af det store politiske pres på at få gang i den grønne omstilling og klimaforbedringer og så COVID19, der betyder, at der lige nu er virkelig mange støtte muligheder inden for disse områder.

Faktisk tilbydes virksomheder i Kerteminde Kommune nu hele 14 forskellige initiativer, der kan understøtte virksomhedernes arbejde med klima, verdensmål og bæredygtighed.
”For de virksomheder, der har disse temaer på dagsordenen, har der aldrig været gunstigere og så mangfoldige muligheder for støtte i erhvervsfremmesystemet”, siger Lars Bergholt, forretningsudviklingschef i Erhvervshus Fyn.

Han opfordrer de lokale SMV-virksomheder i Kerteminde Kommune til enten at tage direkte kontakt til Erhvervshuset eller bruge deres lokale indgang via ETKerteminde.

Og der kan være mange penge at hente for virksomhederne. ”Faktisk giver en af vores ordninger mulighed for at få helt op til 450.000 kroner i støtte, så det er ikke små beløb, vi taler som”, siger Lars Bergholt.

I ETKerteminde er de gode medarbejdere også parate til at hjælpe virksomhederne med den grønne dagsorden. ”Nu har vi i samarbejde med Erhvervshus Fyn fået skabt et tydeligt overblik over alle de muligheder, der er og derfor håber jeg virkeligt, at vores virksomheder i Kerteminde Kommune vil gøre brug af den støtte de kan få. Er der brug for yderligere information eller afklaringer, er man som virksomhed meget velkommen til at kontakte os direkte i ETKerteminde”, siger Dorte Frandsen, direktør i ETKerteminde.

Tilbuddene dækker over en lang række forskellige områder i virksomhederne. En meget bred vifte.
Du kan søge om tilskud på 50% til løn til ansættelse af en vækstpilot i op til 6 måneder. – Eller du kan få tilskud til strategisk forretningsudvikling som fx udarbejdelse af en udviklingsplan eller vækstplan, –  du kan søge om tilskud til grønne investeringer, – få en guide til bæredygtig storytelling eller en screening og inspiration til at arbejde med FN’s verdensmål.


Lyder nogle af de muligheder, som noget din virksomhed kunne være interesseret i, kan du få
det fulde overblik her: https://etkerteminde.dk/tilbud-inden-for-baeredygtighedsomraadet/


Du er som nævnt altid velkommen til at kontakte ETKerteminde, hvis du ønsker mulighederne uddybet.