fbpx

Afholdt arrangement

Temaaften om erhvervsudvikling den 28. november 2023

Erhvervsarrangement
Erhvervsudviklingen i Kerteminde og Odense Kommune buldrer frem. Novo Nordisk etablerer sig i Tietgenbyen, Odense Kommune udvider deres erhvervsjord mod Kerteminde Kommune, og Kerteminde Kommune har netop solgt det sidste ledige stykke erhvervsjord i Langeskov.
Er du nysgerrig på, hvad det betyder for dig som erhvervsdrivende, og hvilken strategi der er lagt for udviklingen af begge områder?
Temaaftenen er for hele erhvervslivet i Kerteminde Kommune, og der er gratis adgang for både medlemmer og ikke-medlemmer af Kerteminde Erhvervsforening. Det hele foregår i Kerteminde Byrådssal. På mødet vil du via oplæg fra både Odense Kommune og Kerteminde Kommune få indsigt i de tanker og visioner, der er for området.
Kerteminde Erhvervsforening giver også en status på omdannelsen til Nordøstfyns Erhvervsråd med efterfølgende dialog om centrale problemstillinger og det videre arbejde.
Aftenen rundes af med en præsentation fra Erhverv & Turisme i Kerteminde omkring forberedelserne til det store event i 2026, DP World Tour.