fbpx

Tilbud og information til etablerede virksomheder

Tilbud og information til etablerede virksomheder

Puljer og tilskudsordninger, netværk og markedsføring. Det er bare nogle af de ting, vi tilbyder hjælp til i Erhverv & Turisme i Kerteminde.

På siden her kan du få et overblik over vores tilbud til etablerede virksomheder i Kerteminde Kommune. Det er gratis at få hjælp og sparring hos os.

Sparring

Du kan få 1:1-sparring hos os om alt lige fra forretningsplaner,  fondsansøgninger, tilskudsordninger, markedsføringsplaner og kommunikation. Det er helt gratis for dig, der har virksomhed i Kerteminde Kommune.

Kontakt erhvervskonsulent Anja Svenstrup på

tlf.: 22 18 57 03
mail: as@etkerteminde.dk.

Netværk

Vi faciliterer forskellige faglige  netværk, der kan gavne etablerede virksomheder. Du kan fx deltage i Ejerledernetværket, Det Grønne Netværk eller Iværksætternetværket. Arbejder du med turisme, kan Turismenetværket skabe værdi for dig og din virksomhed.

Læs mere om vores netværk her

Kurser

Vi udbyder løbende kurser med forskelligt fagligt indhold, som er målrettet forskellige typer af virksomheder, både nye og etablerede virksomheder.

Få et overblik over kurser her

Markedsføring og kommunikation

Har din virksomhed brug for hjælp til markedsføringen? Eller har du en solstrålehistorie fra din virksomhed? Så vil vi gerne hjælpe, enten ved at dele jeres historie eller ved at indgå et større samarbejde om kommunikation og markedsføring. 

Klik her og se et eksempel på et samarbejde

Kertemindes ildsjæle: Torben er vild med Kirsebærfestival

Fotograf: Rikke Mohr Jørgensen ”Kan du hjælpe på skraldeholdet et par timer i løbet af Kirsebærfestival?” Det spørgsmål stillede Kirsebærfestivals daværende formand, Birgit Jarly, Torben Saugmann Christensen for ti år siden. Og det kunne Torben selvfølgelig. Han er en hjælpsom mand, som hurtigt blev en fast del af skraldeholdet og

Læs mere »

Vidensbank

Få viden om relevante puljer og fonde, og få et overblik over, hvor du kan få hjælp, her. 

Se vidensbanken her

Bliv en del af noget større

Som en del af Kerteminde Erhvervsforening er du med til at styrke erhvervslivets stemme i Kerteminde Kommune. Erhvervsforeningen afholder årligt flere store arrangementer med inspirerende oplægsholdere og muligheder for at netværke. 

Meld dig ind i Kerteminde Erhvervsforening her