fbpx

Tilbud og information til iværksættervirksomheder

Tilbud og information til iværksættervirksomheder

Hos Erhverv & Turisme i Kerteminde kan du få råd og vejledning om din virksomhed i personlig 1:1-sparring

Er der noget, der bør optimeres i din virksomhed? Går omsætningen den forkerte vej? Eller er du i tvivl om din markedsføringsplan eller sociale medier? Så kontakt os for gratis hjælp til at udvikle din forretning.

Her kan du få et overblik over de tilbud, vi har til iværksættervirksomheder i hele Kerteminde Kommune.

Sparring

Du kan få 1:1-sparring hos os om alt lige fra forretningsplaner,  fondsansøgninger, tilskudsordninger, markedsføringsplaner og kommunikation. Det er helt gratis for dig, der har virksomhed i Kerteminde Kommune.

Kontakt erhvervskonsulent Anja Svenstrup på

tlf.: 22 18 57 03
mail: as@etkerteminde.dk.

Iværksætternetværk

Du er ikke alene! I iværksætternetværket er der altid en at sparre med. Vi mødes 4 gange årligt og sparrer om de udfordringer, som man typisk møder som iværksætter. 

Læs mere om iværksætternetværket her

Kurser

Vil du blive klogere på din virksomhed, så rejsen bliver lidt lettere? Så kig her og se, om vi har kurser, der matcher dit behov. 

Se kurser her

Markedsføring og kommunikation

Har din virksomhed brug for hjælp til markedsføringen? Eller har du en solstrålehistorie fra din virksomhed? Så vil vi gerne hjælpe!

Vi kan dele din historie eller indgå et større samarbejde.

Klik her og se et eksempel på et samarbejde

Vidensbank

Virk.dk, Erhvervshus Fyn, skat og tilskudsordninger … Der er mange aktører, regler og muligheder at holde styr på som virksomhedsejer. Vi har samlet nogle af de relevante links til dig i vores vidensbank.  

Se vidensbanken her

Bliv en del af noget større

Som en del af Kerteminde Erhvervsforening er du med til at styrke erhvervslivets stemme i Kerteminde Kommune. Erhvervsforeningen afholder årligt flere store arrangementer med inspirerende oplægsholdere og muligheder for at netværke. 

Meld dig ind i Kerteminde Erhvervsforening her