fbpx

Torben Saugmann Christensen

Torben

Hvert år bliver en ny, lokal turismevirksomhed i Kerteminde Kommune kåret som vinder af årets Turismepris.
Vi har fået en del flotte nomineringer ind og er glade for at kunne præsentere Torben Saugmann Christensen som nomineret til Turismeprisen 2022

Nomineret til Turismeprisen 2022: Torben Saugmann Christensen, Formand for Kirsebærfestivalen

Begrundelse: Torben står i spidsen for Kirsebærfestivalens bestyrelse og Foreningen for Kunst og Kultur på Kertemindeegnen, der hvert år er med til at afvikle kirsebærfestivalen.

Torben har både det store overblik og sans for detaljerne. Han sælger boder, finder sponsorer, indhenter tilladelser, udarbejder pladsplan og bredskabsplan, uddeler plakater og brochure og sætter skilte og bannere op. Han koordinerer med andre turistaktører om udgivelsen af en avis/annoncetillæg om aktiviteter og arrangementer i vores dejlige kommune. Som i år også udmøntede sig i at Torben var med til at arrangere en Sct. Hans fest på Nordstranden med koncert.

Torben gjorde en kæmpe indsats som frivillig på NU Festivalen og Holistisk Festival i Kerteminde sidste sommer. Han er i sandheden en ildsjæl, der brænder for at skabe det gode liv i lokalområdet og han bidrager i den grad til at sætte Kerteminde på Danmarkskortet.