fbpx

Vi lever mere, når vi tænker mindre!

Elsebeth Fogh har gjort det muligt for os, at få en stand på Kirsebærfestivalen for iværksættere. Den første (Anette Lindegaard) står allerede klar, med overskriften:

”Genfind blandt andet livsglæden på ETKertemindes stand på Kirsebærfestivalen.”

Mød Anette Lindegaard fra PrivatStressKlinik.dk, hent en eventkalender over oplæg, foredrag, events og konkurrencer på standen om søndagen den 24.7- 2022

Anette´s passion er at forebygge og helbrede stress. Hun mener vi tænker alt for meget. Sagt på en anden måde, der er så meget vi mentalt skal forholde os til, at vi ikke forholder os til os selv og hinanden. 

Hendes helt store drøm er at forebygge stress på de danske arbejdspladser. Som hun siger “Naturligvis skal vi tænke, når vi går på arbejde, men vi kan ikke hjernemæssigt tåle at tænke hele tiden. På festivalen udlodder hun 2 virksomhedsforedrag med titlen Hovedårsagen til stress.

Anette udlodder endvidere gavekort til bl.a. foredrag, sessioner, afstressende helkropsmassager, spaoplevelser på Hotel Faaborg Fjord, bøgerne Lev mere tænk minde af Pia Callesen, Jeg er rigtig af Chris Norre og sidst men ikke mindst 7 små bøger i serien Hjernevenner til alle aldre.

Christa Skøtt har lavet plakaten til standen som er vedhæftet denne mail. Christa deltager også på standen.

Vil du også deltage på ETKertemindes iværksætter stand, det koster ingenting andet end din tid – så send en mail til Faceboook gruppen: Netværk – ETKerteminde | Facebook eller erhverv@etkerteminde.dk

Vi håber på opbakning til dette nye tiltag og håber at vi ses på ETKertemindes Iværksætter stand.

God sommer til alle,